14.9.09

Kenkätelineiden Rolls Royce

Jippii! Nettihakuni tuotti tulosta ja löysin vihdoinkin kenkätelineen, jota olen etsinyt jo vuoden päivät!

Männävuonna lukaisin jostain naisväen julkaisusta jutun kenkätelineestä joka pyörii kuin tahko ja johon mahtuu useampi kenkäpari. Lisäksi vehjettä kehuttiin kestäväksi.

Kyllästyneenä sortuviin kenkätelineisiin aloin tuolloin etsiä netistä tietoa tuotteesta, mutta jostain syystä en kyennyt sitä löytämään. Nyt kun taas yksi halpismalli notkahti jaloistaan laitoin Sherlock Holmes hatun päähäni ja ryhdyin penkomaan internettiä oikein suurennuslasin kanssa.

En tiedä oliko päähineestä hyötä sillä löysin härvelin noin toisella yrittämällä; käyttäen täsmälleen samoja hakusanoja kuin aiempinakin kertoina. Nyt etsintäni johti ensin blogisivustolle, josta oli linkki firman webbisivuille.



Rakku -nimistä telinettä on saatavana mustana, valkoisena, metallinvärisenä sekä pinkkinä. Firman valikoimissa on myös n. 5/8 ympyrän mallinen vehje. Hintaa täysympyrähärvelillä on 65 taalaa, päälle tullevat vielä toimituskulut.
Hieman tuo hinta hirvittää, mutta kun kehuvat vehjettä kestäväksi, niin halvemmaksihan tuo tullee kuin ne kuttaperkkahyllyköt, jotka kenkävuoreni painon alla toistuvasti romahtavat. Taidanpa laittaa tilauksen vetämään.




Rakku Designin sivulle

No comments:

 
Real Time Web Analytics