12.9.09



Kuumeilu herätti jo aamuyöstä. Aikani kuluksi selailin New Yorkin Fashion Weekin eli muotiviikkojen sivustoja. Katselin kuvia jo pidetyistä näytöksistä sekä kalenteria tulevista tapahtumista. Yksi aihepiiri miltei loisti poissaolollaan niin valokuvista kuin tapahtumakalenteristakin: KENGÄT!!!
Näytöskuvat olivat miltei poikkeuksetta katkaistu viimeistään nilkkojen yläpuolelta, tai jos jalkineet näkyivätkin, niin joko oudosta kuvakulmasta tai muuten vaan heikosti. Toki ymmärrän että muotiviikko on ennen kaikkea vaatetuksen katselmus, mutta mielestäni kengät ovat osa kokonaisuutta siinä missä asusteet ja kampauskin.
Tämä kenkien lähes totaalinen puuttuminen on dilemmana käsityskyvylleni melkein samaa suuruusluokkaa kuin se miksi hammashoito on erillään muusta terveydenhuollosta! Vai johtuukohan fiilikseni vain kuumeesta...


Yksi kenkäaiheinen juttu sentään löytyi blogiosaston Fashion Night Out -postauksesta. Tod'sin tirehtööri Diego Della Valle oli ihan livenä saapunut brändin Madison Avenuen lippulaiva -putiikkiin esittelemään kenkienhoitoa. Paikalle oli rahdattu myös ihka elävä kenkämaakari, Italiasta saakka.


No comments:

 
Real Time Web Analytics