18.9.09

Löntystelyvisioita Burberry saappaissa

Myönnettäköön, en ole koskaan ollut suuri Burberry fani. Ruutukuosi tuo mieleeni englantilaisen jalkapallohuligaanin tai eläkeikää lähentelevän Etelä-Kalifornialaisen golfarirouvan.

Selaillessani Burberry kumisaapastarjontaa on vastahakoinen mieleni kuitenkin lähtenyt lipumaan kohti suvaitsevaisempaa suuntaa. New Yorkin ilmastossa kumisaapas ei ole ollenkaan huono valinta liki ympärivuotiseen käyttöön, mukavien sukkien kanssa varsinkin nuo harmaat saappaat saattaisivat olla oikeinkin kelpo ratkaisu sadesään jalkinepulmaan.


Mitenkäs muut? Onko Burberry mielestäsi ikivihreä hitti vaiko jo totaalisen passé?

Lisätietoja Burberryn webbisivuilta

4 comments:

Freya said...

Olen vähän kahden vaiheilla mitä Burberrystä miettiä. Ruutu on saanut turhan negatiivista fiilistä britti-teinien käytössä, mutta klassikkotrenssi taas on aina ajankohtainen. Saappaat olisivat ehkä mulle vähän liikaa, mutta nuo harmaat on kivan maltillisesti ruudulliset =)

Ruth said...

Hey

Nice collection of Boots

Josie said...

Ei noi Burberryt ihan mun mieleen oo, sen sijaan oon ihastunu suomalaisiin huopajalkineisiin joissa on nykyään ihan kunnon pohjat ja nupukki nahatkin. Sen lisäks vielä svarovski kristalleilla koristelua. Ehdoton ykkönen! www.motte.fi :)

Sweepstakes offers said...

Play the tops markets monopoly game at topsmarkets com/monopoly for a chance to win over $42 million in prizes and more.

 
Real Time Web Analytics