18.9.09

Kenkäterapiaa

Mieheni kanssa meni heti puoliltapäivin sukset ristiin. Sydämetön äijä kritisoi yhtä luonteenpiirrettäni, niinpä vetäisin aimo herneen nenuliin. Siis minähän toki kestän kritiikkiä kunhan se on perusteltua, joskaan vielä tähän mennessä ei ole kyllin perusteltua tullut vastaan...

Koska olen jo varsin kypsässä iässä toimin kuten henkisesti kypsän ihmisen voi odottaa ja ryntäsin purkamaan suuttumustani kenkäkauppaan. Kylläpä auttoi! Kaupasta nimittäin löytyi aivan uber-hauskat nilkkasaappaat, kengissä kuten ihmisissäkin aimo annos huumoria on poikaa. Hinnankin voin ilolla paljastaa: alennettujen alennushintojen jälkeen pulitin kassalla 19.99 Ameriikan taalaa (+ verot). Clearance on kyllä kaunein englanninkielen sana!

Mieleni on nyt kevyt kuin peipolla ja saatanpa ottaa nuo jalkineet mukaani Islantiin. Ja jos mieheni saisi juuri nyt päättää niin suosittelisi varmaankin koron terävyyden testaamista heikoilla jäillä.

Mitä mieltä olet, oliko ostokseni huti vaiko täysosuma?

Dollhouse kenkiin pääset tutustumaan tästä

5 comments:

aasim said...

Löysinpäs kivan blogin! En nähtävästi ole ainut jolla on suuri intohimo kenkiin ;)

Uusia päivityksiä odotellen, Hyvää uutta vuotta!

Meilleure said...

Hyviä kuvia ja AH! saman intohimon omaava kenkäsivusto. :)

Unknown said...

Want to have many different types of shoes, this shoe is very beautiful, I really like, but also like the tory burch this brand! tory burch has always been keen on Hollywood stars!

Unknown said...

www.anatomic.fi

jani.t said...

hei
tosi hienoja kuvia ja siisti blogi muutenkin:) jos olet kiinnostunut muotikuvista, mallikuvista ja valokuvauksesta yleensä käy tutustumassa meidän blogiimme:)

http://differentstudio.blogspot.com

 
Real Time Web Analytics