9.9.09

Piikkarit ja parit baskerit

Pöytäkoneeni potee edelleen virustartuntaa ja oma kurkkukin tuntuu karhealta. Laastariksi haavalle eksyin vastoin aikaisempia päätöksiäni ostoksille. En kuitenkaan sortunut kohtuuttomuuksiin, hankintani koostuu yhdestä kenkäparista (Nine West, en ole ihan varma onko noille edes käyttöä...kauniit ovat kuitenkin), kaulahuivista ja kahdesta neulebaskerista. Aikas söpöjä, sanoisin, ja hinnatkin olivat taas enemmän kuin kohdallaan.

Syksy tekee tuloaa tännekin vaikka ulkona ollaan vielä melkein hellelukemissa. Millään ei malttaisi odottaa jahka saa vetäistä talvitakin niskaan, vaikka tiedän jo nyt, että alun innostuksen jälkeen kahlaaminen nilkkaan ulottuvassa lumihangessa ei ole järin glamuröösiä puuhaa.

Olen maanantaina lähdössä neljäksi päiväksi Pariisiin, jospa siellä olisikin jo viileämpää!

Tämän jutun otsikko tuli varmanakin Punainen tupa ja parit balleriinat -blogin innoittamana. Käyn päivittäin tsekkaamassa mitä uutta Freya blogiinsa kirjoittelee, suosittelen siis muillekin :))

2 comments:

Freya said...

Oi kiitos suosituksesta =)

ja Pariisi, voi Pariisi, nyt olen ihan kade sulle. Nauti matkasta ja syö muutama macaroon mun puolesta =D

Ulkomamma said...

Kiitos hyvämatkan -toivotuksista, toivon myös että tämä flunssani lähtee ennen maanantaita!

Macarooneja syön aina ihan liiankin kanssa; meillä on koneessa (=työpaikassani) paluulennolla sekä Paul'sin että Ladure'n makacooneja tarjolla.

 
Real Time Web Analytics