10.9.09

Remonttinaisen kenkävalinta

Sain eilen kellarin maalausurakan päätökseen. Seinät ovat nyt savunharmaat ja olen lopputulokseen varsin tyytyväinen. Tarkoitus on vihdoinkin rakentaa tilaan kotiteatteri, hanke on viivästynyt melkein kahdella vuodella. Enää ei puutu kuin lattialistat, kotiteatterin laitteistokin on jo hankittu.

Talossamme oli toissatalvena melkoinen vesivahinko kun Atlantilla riehuva pyörrymyrsky heitti vuosisadan pahimmat kaatosateet alueellemme. Viemäriverkoston kapasiteetti ei riittänyt minkä seurauksena kellariimme kertyi n. 15 cm sadevettä. Kaatopaikalle päätyi about lavallinen kellariin varastoitunutta tavaraa. Oli toisaalta helpottavaa päästä romusta eroon, vaikka mukana meni myös kelpotavaraa. Viime syksynä pihaputkistomme uusittiin, lisäksi tontille rakennettiin tulvavalleja vastaavanlaisten tilanteiden varalle. Eli vaikka vettä tulisikin, niin se ei enää pääse kellariimme (toivottavasti :)

Raksarouva valitsee jalkineensa tilanteen mukaan, tyylistä luonnollisesti tinkimättä. Tämän daamin jalat ovat projektin kuluessa saaneet nauttia Indigo by Clarks -kenkien satumaisesta mukavuudesta. Puukenkämalliset klopot ovat jalkineina mitä upeimmat, pohja on pehmeä mutta tukee kuitenkin juuri oikeista paikoista. Kenkien ulkomuoto ei nyt ehkä ole se kaikkein viettelevin, mutta sopii mainiosti yhteen maaliläikkien täplittämien farkkuhaalareiden kanssa.

Clark'sinwebbikauppa Englannissa

No comments:

 
Real Time Web Analytics