27.10.08

Kengät ojennukseen, vinkkejä kaivataan!

Olen tässä pian vuorokauden verran etsinyt netistä nerokasta keksintöä, jonka muistan bonganneeni noin vuosi takaperin. Kyseessä oli aivan vallankumouksellinen kenkiensäilytysteline, ilmeisesti kuitenkin niin aikaansa edellä, että nyt kyseistä härveliä ei löydy ei sitten mistään.

Kenkäteline muistutti päältä ladattavan pesukoneen rumpua. Kenkäpari laitettiin telineeseen avoimen aukon kautta; suljettuna vehje pyöri kannatinjalkojensa varassa kuin Viking Lotto-pallojen sekoituslaite.

Laitteen nerokkuus piili siinä, että kukin kenkiensäilytys -”yksikkö” oli muodoltaan kuin täytekakkupala; telineen keskustaa kohden kapeneva, ulkolaitaa kohti mentäessa levenevä. Kengät sijoitettiin säilytykseen kärki edellä; ulkolaidalle jäävä korko-osa nautti näin suuremmasta tilasta kärkien mahtuessa hyvinkin ahtaaseen osaan (saikohan tästä nyt mitään tolkkua...).

Harmi kun en kerennyt tuota ihanuutta hankkimaan; olisihan se ollut poikaa ”arpoa” joka aamu kenkärumpua pyörittämällä päivän jalkinepari.

Nettihakuni tuotti läjän kerrassaan tylsiä kenkiensäilytystelineitä, näistä kaksi ylintä on käytössämme kotonani. Molemmat toimivat korollisten kenkien säilytyksessä, mutta lenkkareiden tms. tasapohjaisten ynnä kiilakantaisten kanssa ollaankin jo pulassa. Alakuvan karuselliteline ei oikein nappaa; miksi esitellä kenkien pohjia ja pitää juuri suurimmassa likakontaktissa olevaa pintaa eniten esillä.

Jos Teillä on ideoita oivallisista kenkiensäilytysmetodeista, laittakaapas kommenttia ja viestiä tulemaan. Erityisen iloinen olisin jos joku tarkkasilmäinen kanssaeläjä kuvaukseni perusteella tunnistaisi tuon bingokoneen periaatteella toimivan unelmakenkätelineeni, sitä olisi hauska päästä koeajamaan.

No comments:

 
Real Time Web Analytics