26.10.08

Kiireinen piällysmies kiiltonahkakengissään

Kääk! Edellisestä postauksestani ehti vierähtää kuukausi. Paljon on tosin tapahtunut kuluneiden neljän viikon aikana ja kiireilleni on kunnon perustelut. Sain nimittäin työssäni pomomiehen vakanssin. Viime viikot olen istunut koulutuksessa, siinä sivussa sahannut Euroopan ja USA:n väliä, joten tämä kirjoitusharrastukseni on jäänyt retuperälle.

Kaiken kiiren keskellä olen kuitenkin ehtinyt kiertää kenkäkauppoja ja haistella talvikauden uutuustuulahduksia niin lehtien palstoilla kuin New Yorkin katujen vilinässäkin. Ei niin pahaa stressiä, ettei piipahdus nahkantuoksuisessa kenkäkaupassa auttaisi.


Sopivasti pikkujoulukauden kynnyksellä löysin männäviikolla mitä mainioimmat Anne Kleinin kiiltonahkakengät, vieläpä puoli-ilmaiseksi. Valmistautumiseni alkavaan kauteen on siis mallillaan, enää ei puutu kuin pikkujoulukutsujen iloiset kolahdukset postilaatikkooni.

Freya ja Vendaval olivat ilokseni käynnet kommentoimassa kirjoituksiani, jälkimmäisen toive jutusta kenkien säilytykseen liittyen on ollut ajatuksissani, toivottavasti puhtini ei kaikkoa ja saan tulevaisuudessa postattua hieman säännöllisemmin. Eli tuloillaan on.

No comments:

 
Real Time Web Analytics