29.9.08

Kenkäholistin postiloota


Jotta elämäni kenkäkiusausten keskellä olisi mahdollisimman kurjaa, lisään kärsimyksiäni tilaamalla sähköpostiini kenkätalojen tarjouskuponkeja ynnä muita houkutuksille altistavia myynninedistämismetkuja.

Juuri äskettäin lootaan kolahti DSW mainoslehtinen, jossa kerrotaan paitsi roimista alennuksista, myös muistutetaan että saan jokaisesta ostoksestani kenkäpisteitä. Eli mitä enemmän ostan sitä enemmän etuja.

Käy kurkkaamassa linkistä millaisia malleja ja alennuksia on tarjolla. Mikäli firma ei toimita ulkomaille, kannattaa seuraavan USA:n matkan kohteeksi valita ketjun jokin toimipiste, NYCissäkin kauppoja on peräti neljä. Kerrassaan tutustumisen arvoinen kohde!

Tästä kätevästi DSW:n webbisivulle

4 comments:

Freya said...

Ei voi muuta sanoa kuin että huoh, huoh ja huoh =D Jonkun mannerten välisen ystävyyden kunniaksi voisi järjestää edes yhden päivän, jolloin tilatut tavarat saisi ilman alveja ja tulleja =D

Ulkomamma said...

Tuo alv ja tullivapaa päivä olisi kerrassaan loistokas idea!
Tiesitkö muuten, että kenkien tulli on alhaisempi kuin vaatteiden (joissa 12.5 %), tullia ja ALVia ei kanneta jos niiden kannettava määrä jää alle 10 EURon.
Eli sellaisia noin alle 40 euron paketteja voi tilata jenkkilästä ilman että joutuu maksamaan tullia tai ALVia.

Freya said...

Pitäisi siis tilata kenkä kerrallaan =D Hmm tai siis korko ja varsi erikseen ja nekin kenkä kerrallaan. Legokenkiä, kiitos.

Blogissani on jotain sinulle kuuluvaa =)

Vendaval said...

Heippa! Olisi joskus hauska lukea jotain kenkien säilytysvinkkejä. Tällä hetkellä omani ovat ympäri ämpäri taloa tai epämääräisessä keossa vaatehuoneen nurkassa. Eteistä en omista... :(

 
Real Time Web Analytics