9.9.08

Pikakatsaus Pariisin kenkämuotiin


Piipahdin viikonlopun mittaisella pikavisiitillä Pariisiissa. Blogi- ja yleissivistävässä mielessä tarkkailin katukuvan kenkämuotia tavallista valppaampana. Vaan eipä puhaltanut uutuudentuulahduksia tahi muutenkaan virrannut vallakumouksellisia muotimullistuksia tielleni.

Salakuvasin näppäränä bussipysäkillä kanssamatkustajien kenkiä, kuvat voisivat yhtä hyvin olla New Yorkista, Helsingistä tai vaikkapa Varpaisjärveltä. Ei uutta auringon alla tässäkään maailmankolkassa.


Lisää Adidas ihanuuksia


Oma valintani Pariisin sunnuntaikävelylle oli BCBGirlin flats -avokkaat joita myös balleriinoiksi voisi kutsua. Näissä kengissä jalka lepää kuin aamutohveleissa, pehmeä sisäpohja joustaa mukavasti jalan alla. Kaiken kaikkiaan melkoisen täydelliset reissukengät kaupunkimatkailuun siis.


Kuva Sacre Coeurin rapuilta Montmarten huipulta

2 comments:

Vendaval said...

Eipä täällä Barcelonassakaan kovin lohdullinen ole tuo kenkämuodin tilanne. Liioittelematta joka kolmannella vastaantulijalla vauvasta vaariin on valmiiksi kärjistä "revenneet" sandaalit. Näitä hirveyksiä myydään joka värissä ja kuosissa. Mukavat niiden on pakko olla, koska muuta selitystä en keksi..

Ulkomamma said...

Hei,

Oi kun pääsisinkin Barcelonaan tutustumaan paikalliseen muotiin!! Olisi muuten mukavaa saada kuva noista sandaaleista!

 
Real Time Web Analytics