26.9.08

Ja tänään on esittelyvuorossa...

Eilisen bootsi -kavalkaadin innoittamana tartuin pölyhuiskuun ja ryhdyin valmistelemaan omaa saapas-arsenaaliani tulevan talven koitoksiin. Minulla on tapana tehdä parhaat jalkinehankintani aina kunkin vuodenajan päätteeksi; tuolloin rahat riittävät pidemmälle kuin kauden kynnyksellä shoppaillessa. Kesän jäljeen on sitten mukavaa kaivaa keväiset hankinnat naftaliinista, melkein kuin joulua viettäisi :)))

Tässä on esittelyssa yksi keväinen hankintani: Bandolinon tummanruskeat mokkanilkkurit. Mokka on selittämättömästä syystä kenkämateriaalina kestosuosikkini. Näistäkin jalkineista onnistuin saamaan oikean jymyalennuksen; läheltä piti ettei kassaneiti joutunut kenkien lisäksi sujauttamaan lisäksi rahaakin ostoskassiini.

Hienoisena haittapuolena näissäkin hivenen liian korkea korko; päkiäthän näissä ennen pitkää väsyy. Täytynee turvautua Hollywoodin julkkisnaisten kikkaan ja sujauttaa varvastossut käsilaukkuun pitkien kävelysiirtymien varalle. Arvatenkin oikein käytännöllistä kun talvikengistä on kerran kyse, mikäs sen tunnelmallisempaa kuin narskuva lumi varpaiden välissä :)))


Kävin tutustumassa tämän Kenkä-blogini kävijämääriin; näyttäisi ihan siltä että täällä on käynyt jorinoitani lukemassa äitini lisäksi myös jokunen muukin. Ilahduttavaa kerrassaan. Vielä kun saisin kommenttejannekin näistä jutuistani, niin eipä olisi riemullani rajoja.


3 comments:

Freya said...

Täällä ollaan ja säännöllisesti luetaan =)

MouMou said...

Ihanat kengät!:)

Ulkomamma said...

jippii, kommentteja!! Tama innoittaa jatkamaan!!

t.
Ulkomamma(nyt ilman skandiaakkosia)

 
Real Time Web Analytics