12.9.08

Maxin ja Michaelin kiusaukset

Eiliseni kului Skimbacon Katjan "makutuomarina" Woodbury Common Outlet -ostoskeskuksesta, jonne täältä kotoani on liki tunnin ajomatka. Tuomarointini jäi kuitenkin tärkeämpien askareiden varjoon. Osuimme nimittäin kauppakeskukseen hiljaisena arkipäivänä, jolloin useissa liikkeissä oli jo alennettujen hintojen lisäksi huimia lisätarjouksia, näihin oli tietenkin pakko tarttua. Katjan sovittaessa toinen toistaan upeampia asuja tyydyin huutelemaan kommenttejani sovituskopin oven raosta omien vaatteenvaihtojeni lomasta.


Vaikka olin ennakkoon päättänyt, että en sortuisi AINAKAAN kenkäostoksiin, mukaani tarttui aivan ûber cool bootie -pari BCBG MaxAzrian liikkeestä. Ostamani kengät ovat onnen omiaan tulevaan talvikauteen. Massiivinen läppä henkii satujen prinssi (ja myös se laulaja -Prince) -fiilistä, läppä jää kuitenkin piiloon lahkeen alle ( minähän en hametta juurikaan käytä), jolloin kengän ilmekin muuttuu, kuten kuvasta näkyy. Oman jalan kuvaaminen on muuten varsin vaikeaa touhua, anteeksi lahjeviritykseni heikosta kuvakulmasta!

Jalkineissa on ylipäätään harmittavaa se, että toisin kuin esim. paidoissa, joita voi pitää ainakin muutamaa saman aikaisesti päällekkäin, en ole vielä keksinyt keinoa, jolla ahtaisin jalkoihini useamman kuin yhden parin kenkiä kerrallaan. Surullista kerrassaan, yhden päivän aikana ei muutamaa kenkäparia useampaa kerkeä käyttämään.

Samasta Max Azrian puljusta vaatteekseeni valikoitui lisäksi musta neule. Vaikka blogini keskittyykin jalkineisiin, en malta olla mainitsematta näin upeita löytöjä. Enhän minä sentään pelkät kengät jalassa persmullikkana kuljeksi, joten silloin tällöin lienee paikallaan kehaista myös tekemiäni oivallisia vaatelöytöjä.


Kolmas napakymppiostos oli mustat skinny jeansit Michael Korsin liikkeestä. Hankintani olivat tällä kertaa sävyiltään varsin synkkiä, kuvassakin näkyy kaksi mustaa möykkyä joista nyt ei saa lempokaan tolkkua. Musta on toki värinä samaa luotettavuusluokkaa kuin esim. huonekaluissa Lundian kirjahylly; neutraali ja sopii yhteen liki kaiken kanssa (eliminoi lisäksi riskin että tutut rupeaisivat mauttomaksi selän takana arvioimaan). Itse pyrin suosimaan muitakin värejä; skaandinaavisen kalvakkaan ihonväriini musta ei liene se kaikkein imartelevin värisävy.


Jos matkasi suuntaa New Yorkin liepeille kannattaa siis ehdottomasti uhrata päivä ostosten tekoon Woodbury Common Premium Outlets -ostoskeskuksessa. Matkaa ostoskeskukseen on New York Citystä julkisilla reilu tunti, mutta reissu on vaivan arvoinen. Parhaat tarjoukset osuvat arkipäiviin, mikäli mahdollista kannattaakin välttää viikonloppuja, arkipyhiä ja koulujen loma-aikoja.

No comments:

 
Real Time Web Analytics