25.9.08

Syksyn parhaat bootsit

People StyleWatch -lehti esittelee syksyn bootsien parhaimmistoa. Mukana on saapasta jokaiseen menoon, tarpeeseen ja jalkaan väljällä hintahaitarilla.


Saappaat on ryhmitetty koron korkeuden ja varren pituuden mukaan omiksi ryhmikseen. Tästä kuvasta oma suosikkini ovat Tory Burchin "Irene" mokkasaappaat

Seassa julkimoiden kuvia, harmaa rulettaa näköjään myös saapasmuodissa...


Ratsastussaappaat eivät mene muodista. Omat suosikkini tällä sivulla Juicy Couturen "Canton" sekä Coatchin "Winslow" -saappaat.

Saappaat puolipitkällä varrella ovat käytännölliset housujen kanssa sekä myös silloin kun pohkeen seutu on jämäkämpää sorttia (jostain syystä saappaanvalmistajat suosivat aikaslailla kapeaa vartta). Näistä ottaisin heti vaikka kaikki, jos valita pitää, niin Nine Westin "Zayit" nauhasaappaat sekä Mian "Dakotat" lähtisivät heti mukaan.

3 comments:

Freya said...

Mä rakastan noita tuommoisia listausjuttuja lehdissä, heti näkee kymmeniä eri malleja ja hintoja, miten helppoa valitseminen voikaan olla =) Paitsi täällä Suomessa, kun ei niitä ole tarjolla kaupoissa, äh.

Ulkomamma said...

Pitaapa laittaa lisaa vastaavia juttuja aina tilaisuuden eli hyvan artikkelin tullen

Freya said...

Juu ihanaa, laita, saa parhaat palat lehdistä nähtäväkseen =D Itse luen säännöllisesti vain Marie Clairen ja Harpers Bazaarin, kun satuin ne edukkaasti tilaamaan, mutta muutenkin jenkkilehdet kolahtaa paremmin kuin brittiversiot just noiden unelamlistojen takia

 
Real Time Web Analytics