27.8.09

Christian Louboutin ja punaiset kengänpohjat


Christian Louboutinin kenkien tunnuksena olevista kirkkaanpunaisista pohjista on väännetty kättä oikeusistuimia myöten. Mutta miten Mr. L päätyi punaisiin pohjiin?

Näin kesän kuluessa TV:stä haastattelun jossa maestro kertoi kengänpohjien syntyneen sattuman kautta. Vuonna 1992 Christian Louboutin oli ollut viimeistelemässä suunnittelemaansa kenkäparia, mutta koki että kengistä puuttui SE jokin. Samaan aikaan hänen työtilassaan herran uber-tyylikäs ystävätär oli maalaillut kynsiään kirkkaan punaisella lakalla. Christian oli napannut lakkapullon ja sivellyt työnalla olleiden kenkien pohjat punaisiksi, loppu onkin sitten historiaa.


Tänä päivänä kirkkaan punaisia pohjia vilahtelee niin Hollywoodin ensi-illoissa kuin BMW:n mainoksissa. Yhtäläistä näille kaikille on se, että kukaan ei ole saanut kenkiään ilmaiseksi, periaate josta Louboutin pitää kiinni koska haluaa asiakkaittensa aidosti haluavan kenkiään.

Oma haaveeni on vielä joskus omistaa pari punapohjaisia ihanuuksia, sillä pitäähän nyt ihmisellä sentään olla joitain tavoitteita elämässään.

Louboutinin webbisivuille pääset tästä


2 comments:

Unknown said...

Hei!

On halpa, http://www.brandsinfashion.com

Nopea toimitus oksa;)

Unknown said...

Very nice collection...:)

brandsinfashion.se

 
Real Time Web Analytics